Ring til os på +45 20 78 03 18 hvis du har spørgsmål.

Antonita Tempranillo Crianza 2014, Navarrsotillo Rioja DOC

Denne kvalitets-Rioja har en god balance mellem frugt (kirsebær) og træ, fantastisk smag og lang eftersmag.
En crianza skal lagres 12 måneder i nye egetræsfade.
Dermed opnås en mørk farve og krydrede noter af peber og tobak og meget mere. Velegnet til grillet kød, lagrede oste, eller blot til at sidde og nippe til efter middagen. Vegansk. 75 cl. 14 % vol.
Navarrsotillo er en mindre familieejendom på ca. 70 hektar i Rioja/Navarra i det nordlige Spanien. Den blev grundlagt 1995 af de to brødre Andrés og Ramón Serrano. Området er begunstiget af kolde vintre, milde forårsmåneder, regnfulde efterår, samt tørre og varme somre. Dertil kommer, at jorden er meget velegnet til dyrkning af vin. Den gode kombination af klima og terroir gør det muligt, at man her kan frembringe elegante vine med bløde tanniner.

Lagerstatus: På lager

108,00 DKK

Fast lav fragt på 80,- DKK.
Normal leveringstid 1-2 dage.

Ring til os på +45 20 78 03 18 hvis du har spørgsmål.

Du har 14 dages fuld returret på alle lagervarer.

 

 

Beskrivelse

Detaljer

Denne kvalitets-Rioja har en god balance mellem frugt (kirsebær) og træ, fantastisk smag og lang eftersmag. En crianza skal lagres 12 måneder i nye egetræsfade. Dermed opnås en mørk farve og krydrede noter af peber og tobak og meget mere. Velegnet til grillet kød, lagrede oste, eller blot til at sidde og nippe til efter middagen. Vegansk. 75 cl. 14 % vol. Navarrsotillo er en mindre familieejendom på ca. 70 hektar i Rioja/Navarra i det nordlige Spanien. Den blev grundlagt 1995 af de to brødre Andrés og Ramón Serrano. Området er begunstiget af kolde vintre, milde forårsmåneder, regnfulde efterår, samt tørre og varme somre. Dertil kommer, at jorden er meget velegnet til dyrkning af vin. Den gode kombination af klima og terroir gør det muligt, at man her kan frembringe elegante vine med bløde tanniner.

Leveringsinfo

  • Fast lav fragt
    Alle ordrer leveres til en fast lav pris på 80,- kr., uanset antal flasker.

  • Leverandør
    Vi benytter fragtmand, GLS eller PostDanmark

  • Leveringstid
    Vi leverer hurtigst muligt, dvs. at der normalt vil gå 1-2 dage fra ordren er modtaget, til levering kan påregnes.

Kundeservice

Du er altid meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Du kan også ringe på telefon +45 20 78 03 18 eller sende en mail på info@oekovin.dk.

Drejer det sig om betingelserne for at handle med os her på shoppen, se venligst standardbetingelserne under knappen "Betingelser".