Ring til os på +45 20 78 03 18 hvis du har spørgsmål.

Richmond Plains, Nelson NZ. Blanc de Noir 2016

Her er der tale om en specialitet. Det er en vin man sjældent oplever og det kræver en meget engageret og dygtig vinbonde, der kan sit håndværk, for at ”fremtrylle” denne vin.
Druerne presses meget let, så den blå drueskal ikke når at give farve til druemosten, men alligevel fornemmes lige en let rosa tone. Vinen er tilsat et minimum af sulfitter. Det er en meget spændende og flot vin lavet på den vanskelige røde pinot noir drue. I glasset folder den sig ud i flere nuancerede dufte som i en stor blomsterbuket. Smagen er meget ren og med flot fylde og fin friskhed. Smagsnuancerne er meget elegante og der er tale om en virkelig velafstemt vin, der afslutter med en næsten ”forbløffende” lækker eftersmag.
Wine Orbit flotte 90 point af 100. A new and very nice take on Noir 4 stars by Yvonne Larkin.
75 cl. 12,5 % vol.

Lagerstatus: På lager

155,00 DKK

Fast lav fragt på 80,- DKK.
Normal leveringstid 1-2 dage.

Ring til os på +45 20 78 03 18 hvis du har spørgsmål.

Du har 14 dages fuld returret på alle lagervarer.

 

 

Beskrivelse

Detaljer

Her er der tale om en specialitet. Det er en vin man sjældent oplever og det kræver en meget engageret og dygtig vinbonde, der kan sit håndværk, for at ”fremtrylle” denne vin. Druerne presses meget let, så den blå drueskal ikke når at give farve til druemosten, men alligevel fornemmes lige en let rosa tone. Vinen er tilsat et minimum af sulfitter. Det er en meget spændende og flot vin lavet på den vanskelige røde pinot noir drue. I glasset folder den sig ud i flere nuancerede dufte som i en stor blomsterbuket. Smagen er meget ren og med flot fylde og fin friskhed. Smagsnuancerne er meget elegante og der er tale om en virkelig velafstemt vin, der afslutter med en næsten ”forbløffende” lækker eftersmag. Wine Orbit flotte 90 point af 100. A new and very nice take on Noir 4 stars by Yvonne Larkin. 75 cl. 12,5 % vol.

Leveringsinfo

  • Fast lav fragt
    Alle ordrer leveres til en fast lav pris på 80,- kr., uanset antal flasker.

  • Leverandør
    Vi benytter fragtmand, GLS eller PostDanmark

  • Leveringstid
    Vi leverer hurtigst muligt, dvs. at der normalt vil gå 1-2 dage fra ordren er modtaget, til levering kan påregnes.

Kundeservice

Du er altid meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Du kan også ringe på telefon +45 20 78 03 18 eller sende en mail på info@oekovin.dk.

Drejer det sig om betingelserne for at handle med os her på shoppen, se venligst standardbetingelserne under knappen "Betingelser".