Ring til os på +45 20 78 03 18 hvis du har spørgsmål.

Mosgaard GinGin Double Juniper

Powerful gin med masser af enebær – deraf navnet… Til den kræsne Gin elsker der vil have fede enebær noter og fuld smæk på smagen. Alle botanicals matcher hinanden til en kold mundfølelse der er til cocktails eller den klassiske GT.

Botanicals er – masser af enebær og derefter ind over tungen og oplevelsen i rækkefølge fennikel, anisfrø, nelliker, indonesisk langpeber, lime, citron og citrongræs. Korianderfrø bruges til at samle smagen af alle andre krydderier som det kendes i asiatisk mad, en speciel egenskab ved koriander der gør den meget velegnet til at skabe en samlet smagsoplevelse ind over tungen.

50 cl. 46 % vol.

Lagerstatus: På lager

349,00 DKK

Fast lav fragt på 80,- DKK.
Normal leveringstid 1-2 dage.

Ring til os på +45 20 78 03 18 hvis du har spørgsmål.

Du har 14 dages fuld returret på alle lagervarer.

 

 

Beskrivelse

Detaljer

Powerful gin med masser af enebær – deraf navnet… Til den kræsne Gin elsker der vil have fede enebær noter og fuld smæk på smagen. Alle botanicals matcher hinanden til en kold mundfølelse der er til cocktails eller den klassiske GT. Botanicals er – masser af enebær og derefter ind over tungen og oplevelsen i rækkefølge fennikel, anisfrø, nelliker, indonesisk langpeber, lime, citron og citrongræs. Korianderfrø bruges til at samle smagen af alle andre krydderier som det kendes i asiatisk mad, en speciel egenskab ved koriander der gør den meget velegnet til at skabe en samlet smagsoplevelse ind over tungen. 50 cl. 46 % vol.

Leveringsinfo

  • Fast lav fragt
    Alle ordrer leveres til en fast lav pris på 80,- kr., uanset antal flasker.

  • Leverandør
    Vi benytter fragtmand, GLS eller PostDanmark

  • Leveringstid
    Vi leverer hurtigst muligt, dvs. at der normalt vil gå 1-2 dage fra ordren er modtaget, til levering kan påregnes.

Kundeservice

Du er altid meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Du kan også ringe på telefon +45 20 78 03 18 eller sende en mail på info@oekovin.dk.

Drejer det sig om betingelserne for at handle med os her på shoppen, se venligst standardbetingelserne under knappen "Betingelser".