Ring til os på +45 20 78 03 18 hvis du har spørgsmål.

Spirit of Hven. Organic Summer Schnapps. Summer Spirit

Skøn økologisk sommer snaps med essensen af den skandinaviske sommer i flasken. Denne unikke vintage snaps er tænkt som et årligt tilbagevendende produkt og tappes i en begrænset mængde på kun 1800 flasker.

Lagerstatus: På lager

249,00 DKK

Fast lav fragt på 80,- DKK.
Normal leveringstid 1-2 dage.

Ring til os på +45 20 78 03 18 hvis du har spørgsmål.

Du har 14 dages fuld returret på alle lagervarer.

 

 

Beskrivelse

Detaljer

Skøn økologisk sommer snaps med essensen af den skandinaviske sommer i flasken. Denne unikke vintage snaps er tænkt som et årligt tilbagevendende produkt og tappes i en begrænset mængde på kun 1800 flasker. Snapsen er hverken tilsat farve eller kølefiltreret - alt helt naturligt og tappet ved 38 % vol. Alle flasker nummereres individuelt og signeres før de sejles fra Hven indtil fastlandet. Kun de bedste friske økologisk dyrkede og høstede urter, frugter og plante-ekstrakter er udvalgt til at frembringe en meget elegant, blid og lokkende karakter. Opskriften er unik med bitter orange, rabarber, hyldeblomst og æbler sammen med lokalt høstet planteekstrakter, destilleret i små kobber pot stills på Hven. Denne fremstillingsmetode skaber sødme og afbalancerer opskriften perfekt. Til sidst modnes snapsen langsomt i amerikanske egetræsfade. Duften tager os med helt ud på sommerens enge med blomster, græs og jordbær. Der er friske citron-noter med duft af æbler og pærer. Hertil fornemmes hyldeblomst, honning, vanilje og kakao. Smagen er sød med et lyst strejf af friskhed og lette bitre toner fra de amerikanske egefade. Eftersmagen er lang, blid og elegant. Hven Økologisk Sommer Snaps er skabt til at matche det traditionelle smørrebrødsbord perfekt, men er også en dejlig drink forstærker samt en god ingrediens i mange af sommerens retter! Prøv fx Hven Økologisk Summer Schnaps, som en kold appetitvækker over is og med et jordbær. Fantasien sætter ingen grænser og snapsen er også meget anvendelig i cocktails. 50 cl. 38% vol.

Leveringsinfo

  • Fast lav fragt
    Alle ordrer leveres til en fast lav pris på 80,- kr., uanset antal flasker.

  • Leverandør
    Vi benytter fragtmand, GLS eller PostDanmark

  • Leveringstid
    Vi leverer hurtigst muligt, dvs. at der normalt vil gå 1-2 dage fra ordren er modtaget, til levering kan påregnes.

Kundeservice

Du er altid meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Du kan også ringe på telefon +45 20 78 03 18 eller sende en mail på info@oekovin.dk.

Drejer det sig om betingelserne for at handle med os her på shoppen, se venligst standardbetingelserne under knappen "Betingelser".