Ring til os på +45 20 78 03 18 hvis du har spørgsmål.

Spirit of Hven. Organic Winter Schnapps. Winter Spirit

Denne vinter snaps er en virkelig bemærkelsesværdig version af Jule Aqua Vitae.
Snapsen er håndlavet helt fra bunden, udelukkende med certificerede økologiske ingredienser.
Det friske økologiske destillat er modnet på egefade både før og efter destillation hvilket giver ekstra dybde og karakter. Kun de bedste friske økologisk dyrkede og høstede urter og planteprodukter bruges for at frembringe den helt rigtige karakter af vinter og Julesnaps. Smagen er glat, varm og blid og vil uden tvivl bringe dine tanker hen mod det magiske i julen.
Den unikke destillationsproces i små kobber pot stills på Hven skaber perfekt sødme og balance i vinter snapsen. Spirit of Hven organisk egetræs modnede snaps kan serveres som snaps til en kold appetitvækker, på is med en skive appelsin eller endda drukket med tilsætning af vand alene. Den er designet til perfekt at matche smagen af jul med alt fra syltede sild og røget laks til julegrød.
Det endelige produkt er hånd aftappet på stedet i 38 % vol. uden nogen form for kulstof eller kølefiltrering, ingen farve korrektioner eller tilsætningsstoffer. Alt helt naturligt.
Alle flasker er individuelt nummereret og signeret før godkendelse.
Duften passer til perfekt til et hvert veldækket julebord. Kanel, orange og kryddernelliker. Hertil kommer lakrids og vanilje.
Smagen er sød og olieret og føles behageligt på ganen. Lagringen på amerikansk Hvid eg bidrager med fin karamel, peber og en let karakter af urter.50 cl. 38% vol.

Lagerstatus: På lager

249,00 DKK

Fast lav fragt på 80,- DKK.
Normal leveringstid 1-2 dage.

Ring til os på +45 20 78 03 18 hvis du har spørgsmål.

Du har 14 dages fuld returret på alle lagervarer.

 

 

Beskrivelse

Detaljer

Denne vinter snaps er en virkelig bemærkelsesværdig version af Jule Aqua Vitae. Snapsen er håndlavet helt fra bunden, udelukkende med certificerede økologiske ingredienser. Det friske økologiske destillat er modnet på egefade både før og efter destillation hvilket giver ekstra dybde og karakter. Kun de bedste friske økologisk dyrkede og høstede urter og planteprodukter bruges for at frembringe den helt rigtige karakter af vinter og Julesnaps. Smagen er glat, varm og blid og vil uden tvivl bringe dine tanker hen mod det magiske i julen. Den unikke destillationsproces i små kobber pot stills på Hven skaber perfekt sødme og balance i vinter snapsen. Spirit of Hven organisk egetræs modnede snaps kan serveres som snaps til en kold appetitvækker, på is med en skive appelsin eller endda drukket med tilsætning af vand alene. Den er designet til perfekt at matche smagen af jul med alt fra syltede sild og røget laks til julegrød. Det endelige produkt er hånd aftappet på stedet i 38 % vol. uden nogen form for kulstof eller kølefiltrering, ingen farve korrektioner eller tilsætningsstoffer. Alt helt naturligt. Alle flasker er individuelt nummereret og signeret før godkendelse. Duften passer til perfekt til et hvert veldækket julebord. Kanel, orange og kryddernelliker. Hertil kommer lakrids og vanilje. Smagen er sød og olieret og føles behageligt på ganen. Lagringen på amerikansk Hvid eg bidrager med fin karamel, peber og en let karakter af urter.50 cl. 38% vol.

Leveringsinfo

  • Fast lav fragt
    Alle ordrer leveres til en fast lav pris på 80,- kr., uanset antal flasker.

  • Leverandør
    Vi benytter fragtmand, GLS eller PostDanmark

  • Leveringstid
    Vi leverer hurtigst muligt, dvs. at der normalt vil gå 1-2 dage fra ordren er modtaget, til levering kan påregnes.

Kundeservice

Du er altid meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Du kan også ringe på telefon +45 20 78 03 18 eller sende en mail på info@oekovin.dk.

Drejer det sig om betingelserne for at handle med os her på shoppen, se venligst standardbetingelserne under knappen "Betingelser".