Ring til os på +45 20 78 03 18 hvis du har spørgsmål.

Spirit of Hven, Pot Distilled Vodka

Økologisk korn destilleres på pot stills. Resultatet er en ren vodka med en fyldig og elegant mundfølelse som med fordel kan drikkes alene, med is eller blot tilsat lidt vand. Vodkaen kan selvfølgelig også anvendes som ingrediens i drinks og cocktails. Smagen rummer fine antydninger af vanilje, og vodkaen har en lang, kompleks, sødmefuld og olieret eftersmag, der slutter med en let note af peber.

"Spirit of Hven Backafallsbyn", som er Sveriges første og eneste familieejede Pot Still destilleri har på få år manifesteret sig, som et af de mest ambitiøse destillerier i Skandinavien, og ambitionerne er tårnhøje. Det viser blandt andet deres guldmedalje-belønnede økologiske Hven Gin. Alle deres produkter flirter med egetønderne og det handler ganske enkelt om at skabe så unikke karakteristika i hvert enkelt produkt at de kan måle sig med de bedste spirituosa i alle de kategorier som de stiller op i.
50 cl. se mere på www.hven.com

Lagerstatus: På lager

279,00 DKK

Fast lav fragt på 80,- DKK.
Normal leveringstid 1-2 dage.

Ring til os på +45 20 78 03 18 hvis du har spørgsmål.

Du har 14 dages fuld returret på alle lagervarer.

 

 

Beskrivelse

Detaljer

Økologisk korn destilleres på pot stills. Resultatet er en ren vodka med en fyldig og elegant mundfølelse som med fordel kan drikkes alene, med is eller blot tilsat lidt vand. Vodkaen kan selvfølgelig også anvendes som ingrediens i drinks og cocktails. Smagen rummer fine antydninger af vanilje, og vodkaen har en lang, kompleks, sødmefuld og olieret eftersmag, der slutter med en let note af peber. "Spirit of Hven Backafallsbyn", som er Sveriges første og eneste familieejede Pot Still destilleri har på få år manifesteret sig, som et af de mest ambitiøse destillerier i Skandinavien, og ambitionerne er tårnhøje. Det viser blandt andet deres guldmedalje-belønnede økologiske Hven Gin. Alle deres produkter flirter med egetønderne og det handler ganske enkelt om at skabe så unikke karakteristika i hvert enkelt produkt at de kan måle sig med de bedste spirituosa i alle de kategorier som de stiller op i. 50 cl. se mere på www.hven.com

Leveringsinfo

  • Fast lav fragt
    Alle ordrer leveres til en fast lav pris på 80,- kr., uanset antal flasker.

  • Leverandør
    Vi benytter fragtmand, GLS eller PostDanmark

  • Leveringstid
    Vi leverer hurtigst muligt, dvs. at der normalt vil gå 1-2 dage fra ordren er modtaget, til levering kan påregnes.

Kundeservice

Du er altid meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Du kan også ringe på telefon +45 20 78 03 18 eller sende en mail på info@oekovin.dk.

Drejer det sig om betingelserne for at handle med os her på shoppen, se venligst standardbetingelserne under knappen "Betingelser".