Ring til os på +45 20 78 03 18 hvis du har spørgsmål.

Tycho’s Star. Single Malt Whisky. Spirit of Hven

Svensk whisky med en mørk, næsten mytisk duft af læder og lakrids omsluttet af noter af modne blommer. Hertil forfriskende toner af æble og hyldeblomst. Nyslået hø og morgenvåd eng giver en blød og behagelig afslutning.
Whisky opkaldt efter Hven’s berømte beboer, astronomen Tycho Brahe (1546-1601), som havde sit observatorium på Hven. Navnet refererer til den supernova som Tycho Brahe opdagede i stjernebilledet Cassiopeia 1572.
Tycho's Star er fremstillet ved en blanding af tre forskellige malt-typer: Pale ale malt for grundstammen, chokolademalt for at give noter af karamel og tørverøget malt for at skabe toner af læder, lakrids og tjære. Destillatet er derefter lagret på 3 forskellige slags egetræs-tønder fra Missouri, Allier og Bourgogne. 50 cl. 41,8 % vol.

Lagerstatus: På lager

418,00 DKK

Fast lav fragt på 80,- DKK.
Normal leveringstid 1-2 dage.

Ring til os på +45 20 78 03 18 hvis du har spørgsmål.

Du har 14 dages fuld returret på alle lagervarer.

 

 

Beskrivelse

Detaljer

Svensk whisky med en mørk, næsten mytisk duft af læder og lakrids omsluttet af noter af modne blommer. Hertil forfriskende toner af æble og hyldeblomst. Nyslået hø og morgenvåd eng giver en blød og behagelig afslutning. Whisky opkaldt efter Hven’s berømte beboer, astronomen Tycho Brahe (1546-1601), som havde sit observatorium på Hven. Navnet refererer til den supernova som Tycho Brahe opdagede i stjernebilledet Cassiopeia 1572. Tycho's Star er fremstillet ved en blanding af tre forskellige malt-typer: Pale ale malt for grundstammen, chokolademalt for at give noter af karamel og tørverøget malt for at skabe toner af læder, lakrids og tjære. Destillatet er derefter lagret på 3 forskellige slags egetræs-tønder fra Missouri, Allier og Bourgogne. 50 cl. 41,8 % vol.

Leveringsinfo

  • Fast lav fragt
    Alle ordrer leveres til en fast lav pris på 80,- kr., uanset antal flasker.

  • Leverandør
    Vi benytter fragtmand, GLS eller PostDanmark

  • Leveringstid
    Vi leverer hurtigst muligt, dvs. at der normalt vil gå 1-2 dage fra ordren er modtaget, til levering kan påregnes.

Kundeservice

Du er altid meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Du kan også ringe på telefon +45 20 78 03 18 eller sende en mail på info@oekovin.dk.

Drejer det sig om betingelserne for at handle med os her på shoppen, se venligst standardbetingelserne under knappen "Betingelser".